Omladinci Radničkog odoleli lideru

Izvor: KGsport.info, 23.Apr.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci Radničkog odoleli lideru

Omladinci Radničkog 1923 odigrali su na svom terenu nerešeno, bez golova, sa ekipom Rada, u 23. kolu Omladinske lige Srbije.
Kragujevčani su uspeli da odole dosadašnjem lideru i jesenjem prvaku. Od samog početka domaći su svesno prepustili inicijativu protivniku, a svoje šanse vrebali su iz kontri.
Komnen Andrić, prvotimac “Đavola“ i omladinski reprezentativac Srbije, tri puta imao je priliku da se upiše u strelce (u 35, 63. i 76. minutu). Njegove promašaje “Građevinari“ nisu uspeli da kazne zahvaljujući golmanu Radničkog Kostiću, koji je čak sedam puta spašavao svoju mrežu, pa je sa punim pravom poneo epitet igrača utakmice.
Radnički je nakon ovog kola ostao na šestoj poziciji sa 34 boda, sedam manje od petoplasiranog OFK Beograda, a osam više od sedmoplasiranog Novog Pazara. U narednom kolu Kragujevčane očekuje novo iskušenje, gostovanje četvrtoplasiranom BSK-u u Borči.
Radnički 1923 – Rad 0:0
KRAGUJEVAC
Prvi pomoćni teren: Čika  Dače.
Gledalaca: 100
Sudija: Borko Mijajlović (Jagodina)
Žuti kartoni: S.Andrić, Vasojević (Radnički  1923), Bašanović (Rad)
RADNIČKI 1923: Kostić, Miletić, Nikolić, Aleksić (D.Nedeljković), Živanović, Vasojević, Stević (Milivojević), S. Andrić (Perović), K. Andrić, N. Nedeljković (Gavrović), Urošević.
RAD: Paunović, Vico, Bašanović, Bainović, Milanović, Kričak, Srećković (Lutovac), Denić, Radunović (Vasović), Damjanović (Karišić), Čudić.
Igrač utakmice: Marko Kostić (Radnički  1923)
Izvor: Željko Marinković
Foto: fkradnicki

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.