Odbojkaši Radničkog u četvrtfinalu Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 27.Nov.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Radničkog u četvrtfinalu Kupa Srbije

Odbojkaši kragujevačkog Radničkog plasirali su se u četvrtfinale nacionalnog kupa, pošto su večeras eliminisali ekipu Klek Srbijašume sa 3:0 (25:19, 25:22, 25:21) u osmini finala ovog takmičenja.
Nakon odlične igre i lako dobijenog prvog seta, nastavak je doneo mnogo jači otpor domaćeg tima. Već na startu drugog perioda ekipa Kleka je zaigrala znatno bolje, imala poen prednosti na drugom obaveznom predahu (16:15), ali je finiš seta pripao Kragujevčanima.
U trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << setu Radnički je kontrolisao rezultat od samog početka, ali su borbeni domaći odbojkaši držali priključak sve do finiša, kada su izabranici Mirka Ristovića dodali gas i izuzetno kvalitetnom igrom u napadu obezbedili plasman u narednu fazu takmičenja.
Odličnu partiju u pobedničkom timu pružio je Ivan Perović sa 19 poena i sjajnim procentom realizacije napada (71%). Dvocifren je bio i Petar Premović sa 11 poena. U ekipi Kleka prednjačio je trio Ivanković 15, Tomić i Narančić po 10 poena, dok su ostali igrači uglavnom statirali.
Pored Radničkog, plasman u četvrtfinale obezbedili su i Partizan, Crvena zvezda, Đerdap, Spartak iz Subotice, Mladi radnik i Vojvodina NS Seme, a nakon sutrašnjeg duela Inđije i Spartaka iz Ljiga biće poznata i poslednja ekipa koja će nastaviti takmičenje u Kupu Srbije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Odbojkašice „Radničkog“ ekspresno do pobede

Izvor: KovinEkspres.rs, 27.Nov.2014

OK „Radnički“ je zabeležio dve pobede u 7. kolu Regionalne južnobanatske lige za mlađe kategorije održanom 22. novembra u Pančevu...Maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima Kovinke su savladale ekipu OK ,,Pančevo 013“ (25:12, 25:21, 25:15) i OK ,,Plandište“ (25:10, 25:10, 25:10)...Snažnim...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.