Novi protest Sindikata Centra za strna žita

Izvor: Šumadija Press, 28.Jul.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi protest Sindikata Centra za strna žita

Zaposleni u u Centru za strna žita razgovarali su juče sa gradonačelnikom Kragujevca Radomirom Nikolićem.

Ovaj razgovor je usledio, kako kažu, posle dugog, iscrpljujućeg štrajka, neprimanja zarada od Nove godine, neoverenih zdravstvenih knjižica i kašnjenja 20 zarada.

– Nakon razgovora sa Gradonačelnikom, zaključili smo da neaktivnost svih subjekata, a posebno Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i potcenjivačkog stava predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << Skupštine u Centru za strna žita, koji je 100 odsto u državnom vlasništvu, donosi agoniju, zbog čega će zaposleni predvođeni Sindikalnom organizacijom preduzeti protestne aktivnosti – ističe se u saopštenju ove sindikalne organizacije za javnost.

Organizacija Samostalnog sindikata Centra za strna žita od narednog ponedeljka, 3. avgusta, kako je najavila, započeće protest u Zgradi Skupštine grada, sa ciljem da ometa rada Skupštine grada, do iznalaženja rešenja za zaposlene u Centru za strna žita.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.