Izvor: Kragujevac.rs, 19.Sep.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi konkurs za čuvanje i uzgoj priplodnih junica

Direkcija za robne rezerve grada Kragujevca pokrenula je novi konkurs za poveravanje na čuvanje i uzgoj priplodnih junica iz gradskih robnih rezervi za 2014. godinu.

Pravo da konkurišu imaju odgajivači goveda čije je pribivalište i poljoprivredna proizvodnja na teritoriji grada Kragujevca i koji raspolažu odgovarajućim kapacitetima za bavljenje stočarskom proizvodnjom. Tekst javnog poziva istaknut je na oglasnim tablama mesnih kancelarija na seoskom području i na veb portalu Grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << Kragujevca.

Bliže informacije i obrazac zahteva mogu se dobiti u Odeljenju za poljoprivredu, na četvrtom spratu Doma sindikata, ulaz za Radnički univerzitet, radnim danom od 8 do 15 časova.

Krajnji rok za predaju zahteva i dokazne dokumetacije je petnaesti oktobar 2014. godine. Po isteku roka za prijem zahteva, Komisija za dodelu junica iz gradskih robnih rezervi obićiće sva domaćinstva koja su podnela zahtev i sačiniti rang listu, na osnovu koje će biti vršena raspodela visokosteonih junica iz gradskih robnih rezervi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.