Niže temperature i moguće kiše

Izvor: Šumadija Press, 03.Avg.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niže temperature i moguće kiše

Niža temperatura i mogući pljuskovi danas u Kragujevcu. U utorak promenljivo oblačno, a temperatura u blagom rastu.

Najviša dnevna temperatura danas u gradu na Lepenici ne bi trebalo da pređe 30 stepeni, najavio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije. Naoblačenje koje je sinoć zahvatilo veći deo zemlje, danas bi moglo i u Kragujevcu da dovede do povremenih pljuskova, dok se u Vojvodini i zapadnoj Srbiji posle podne očekuju veće padavine praćene grmljavinom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press <<

Narednih dana, u Kragujevcu temperatura će biti nekoliko stepeni viša i kretaće se do 35 podeoka, dok će najniža, prema najavi RHMZ biti oko 17 – 18 stepeni. Tako će ostati do 10.avgusta, kada se očekuje novo zahlađenje, pa najviša dnevna temperatura neće preći 28 stepeni, a jutra će biti još malo svežija. U nedelji od 10. do 16.avgusta, RHMZ najavljuje i kiše sa grmljavinom.

Javno preduzeće “Putevi Srbije” pozvalo je učesnike u saobraćaju da budu oprezni zbog najavljene kiše i pljuskova. ‘Putevi Srbije’ apeluju na učesnike u saobraćaju da budu oprezni,prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju, jer se mnogim delovima zemlje očekuje razvoj oblačnosti koji će usloviti pljuskove, grmljavinu i kratkotrajnu pojavu jake kiše.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.