Nišlije bolje od Kragujevčana

Izvor: Beta, 26.Okt.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije bolje od Kragujevčana

NIŠ, 25. oktobra 2014. (Beta) - Fudbaleri Radničkog pobedili su u subotu u Nišu Radnički 1923 sa 1:0 u utakmici 10. kola Super lige Srbije.

Nišlije su pred svojim navijačima savladali Radnički iz Kragujevca i tako došli do trećeg trijumfa u šampionatu.

Domaća ekipa do trijumfa je došla zahvaljujući golu Vladimira Djilasa u 49. minutu, koji je iskoristio centaršut Aleksandra Jovanovića sa desne strane, te je glavom sa oko pet metara savladao Žarka Trifunovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />
Radnički iz Niša posle vodjstva je nastavio sa inicijativom i imao je još nekoliko šansi za gol, ali ekipa Saše Mrkića nije uspela da dodje do ubedljivije pobede.

Kragujevčanima je ovo bila četvrta uzastopna pobeda, pa posle 10 odigranih utakmica zauzimaju poslednju, 16. pozciju sa četiri boda, dok su Nišlije 12. sa devet.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.