Izvor: CrnaHronika.rs, 24.Nov.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač umro na stadionu u Ivanjici

Osamnaestogodišnji navijač fudbalskog kluba Radnički 1923 iz Kragujevca preminuo pošto mu je pozlilo tokom utakmice u Ivanjici.T. D. rođen 1995. godine, navijač kragujevačkog fudbalskog kluba Radnički 1923, preminuo je pošto mu je pozlilo tokom utakmice u Ivanjici.
U 56. minutu navijaču Radničkog je pozlilo, zbog čega su mu ostale pristalice Kragujevčana pomogle da pređe preko ograde kako bi zatražio pomoć lekara. U tom trenutku sudija Vlado Glođović prekinuo je meč.
Kako piše Blic, u prvi mah se mislilo da je mladić pao sa tribine nakon radovanja zbog gola. Međutim, ispostavilo se da je on najverovatnije preminuo zbog infarkta.
Iako je Hitna pomoć brzo intervenisala, mladić je preminuo, a kako je za RTS potvrđeno u čačanskoj policiji, prema rečima lekara, nema tragova nasilne smrti.
Direktor ivanjičkog doma zdravlja Miloš Đoković izjavio je da je reč o 18-godišnjem T. D. iz Kragujevca i dodao je da je mladić dovezen bez pulsa, svesti i disanja.
Prema njegovim rečima, rađena je reanimacija više od sat vremena, međutim, na kraju je samo mogla da se konstatuje smrt.
Utakmice u Ivanjici bila je prekinuta na pet minuta, a meč je završen bez pobednika.
Slične vesti:
TRAGEDIJA NA ČASU FIZIČKOG: Preminuo dečak (7) u Novom Sadu!
Izvor: rts
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.