Napadač na studenta na krstarenju stigao u Srbiju i - NA SLOBODI JE

Izvor: Blic, 29.Maj.2016, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač na studenta na krstarenju stigao u Srbiju i - NA SLOBODI JE

Kruševljanin Aleksandar Stojanović (28), koji je tokom ekskurzije na kruzeru koji je plovio iz Barselone nožem izbo Jovana Spasića (23), studenta Ekonomskog fakulteta u Kragujevca, vratio se u Srbiju i na slobodi je.

- Vratio se bez ikakvih problema. Navodno su Italijani hteli da raspišu poternicu za njim, ali kada su utvrdili da je u Srbiji, odustali su. Mladić koji je izbo mog Jovana zvao me je u petak. Pravdao se da nije hteo da ubode Jovana, ali da je bio pijan, nije znao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šta radi. Rekao sam mu da od tog izvinjenja ni moj sin ni ja nemamo ništa. Samo mi je važno da se Jovan oporavi - priča Dragan Spasić, otac ranjenog mladića.

Pročitajte još:

Dragan napominje da mu je načelnik koji je operisao Jovana u Italiji, nakon što je brod posle 22 sata plovidbe prispeo, rekao da je sreća da je preživeo gubitak litar i po krvi. Nesrećni mladić uboden je četiri puta nožem jer je hteo da razdvoji mladiće, među kojima je bio i Stojanović, koji su se tukli.

Iako italijanske vlasti nisu raspisale poternicu za Stojanovićem, postoji mogućnost da on zbog ranjavanja Spasića bude krivično gonjen u Srbiji i da italijanski pravosudni organi našem pravosuđu ustupe slučaj.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.