Na ključeve kuća 12 porodica čekalo devet godina

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ključeve kuća 12 porodica čekalo devet godina

Vlasnici 12 kuća iz tri kragujevačka naselja, oštećenih u klizištu marta 2006. godine, posle punih devet godina, danas su dobili ključeve od novih stambenih objekata.

Reč je o porodicama iz naselja Trmbas, Beloševac i Gornja Sabanta, čiji su domovi u tadašnjim klizištima najviše oštećeni. Ključevi su uručeni za 12 porodica, a za još tri domaćinstva biće naknadno predati, čim te porodice budu rešile ostavinski postupak.

Među vlasnicima kojima imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nov krov nad glavom je Anka Petrušić, koja je rekla da je do sada živela u kući ispucalih zidova, koja se, kako je rekla, i nakrivila.

Ključeve od kuća uručiili su im pomoćnik gradonačelnika Kragujevca Miroslav Klačar i gradski sekretar za vanredne situacije Dragoš Radovanović.

Svih 15 kuća izgradjeno je u naselju Denino Brdo, od kojih je sedam površine 37 kvadratnih metara, dok je osam površine 63 kvadrata.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.