Lider u Zemunu,Bečej protiv Ekonomca

Izvor: FudbalSrbija.net, 31.Okt.2014, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lider u Zemunu,Bečej protiv Ekonomca

31.10.2014.

U naredna tri dana igraju se utakmice futsal prvenstva Srbije,a prvi susret je večeras u Kragujevcu gde domaći Ekonomac nakon prvog poraza u prvenstvu od ekipe Smedereva dočekuje Bečej koji se nalazi u „zlatnoj“ sredini tabele i bez imperativa stiže u Kragujevac,pa se može očekivati zanimljiva utakmica(16 i 30).Lider prvenstva Kalča putuje u Zemun kod Mingosa,i biće veoma zanimljivo videti hoće li >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << nastaviti uspešnu seriju rezultata koja ih je dovela na vrh tabele,dok Mungosima svaki bod mnogo znači,pošto su trenutno na predposlednjem mestu(02.11-18,30h).

Smederevo je u prošlom kolu bilo bolje od Ekonomca rezultatom 7-3,i na krilima ove pobede putuju u Niš kod ekipe Kopernikusa koja je na samo dva boda manje od Smedereva,pa se može reći da je ovo i derbi kola koji se igra u subotu od 17 i 30 h.N.Pazar i Vranje trenutno imaju svega četiri boda i nalaze se pri začelju tabele,pa se očekuje velika borba u gradu na Jošanici večeras od 18 h.

Duel novajlija u ligi igra se u Čačku gde „fenjeraš“ Fontana dočekuje NovuPazovu i to je odlična prilika za Čačane da pobedom uhvate priključak sa ostalim ekipama( 03.11-19 i 30 h).Vinter sport ove godine igra odličan takmičarski futsal,i pretplatio se na nerešene ishode svojih mečeva( 3 ),a u meču protiv SAS Maksbeta traži svoju drugu pobedu,dok gosti ove sezone ne liče na tim koji je prošle godine igrao finale plej ofa.(02.11-18 i 30 h).

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.