LUDI TIKET, utorak, 85.015 dinara: Sistematično, nema šta!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 85.015 dinara: Sistematično, nema šta!

Na muci se poznaju junaci…

MOZZARTOV igrač iz Kragujevca odigrao je sistemski tiket, a opredelio se za tri para i tri igre. Dve kombinacije i tačan rezultat primenio je na drugu ligu Izraela i Argentine, kao i na prvu ligu Maroka.

Počeo je sa drugom ligom Izraela i igrom kmb X-1&GG (na poluvremenu će biti nerešeno, a na kraju pobeđuje domaćin, i oba tima daju bar po gol). Prošla je na meču Hapoel Nazaret – Ironi Ramat 2:1 (0:0).

Zatim se odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za igru tačan rezultat, odnosno tr 0:0, i odigrao ga na meču prve lige Maroka između Berkane i Vidada 0:0 (0:0). Reklo bi se sreća, ali naš igrač je očigledno dobro proučio ove timove, jer je uočio da Berkane retko postiže gol kod kuće. U proseku ovaj tim svaku drugu utakmicu kod kuće odigra bez golova.

Poslednji par na tiketu je meč druge argentinske lige. Za utakmicu Himnazija J. – Giljermo Braun opredelio se za kmb X-1&0-2 (na poluvremenu će biti nerešeno, na kraju pobeđuje domaćin, i ukupno će biti postignuto do dva gola). Na kraju 1:0 (0:0) za domaće i slavlje je otpočelo.

Uplata od 250 dinara i ukupan koeficijent 340 (s obzirom na to da su prošle sve četiri kombinacije) našem igraču doneli su 85.015 dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.