Kuglaši Kragujevca u finalu Kupa Srbije!

Izvor: KGsport.info, 25.Feb.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuglaši Kragujevca u finalu Kupa Srbije!

Kuglaši Kragujevca plasirali su se u finale ovogodišnjeg Kupa Srbije, čime su ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba. Kragujevački kuglaši su večeras na stazama kuglane „Fank Arena“ u Bačkoj Topoli savladali novosadski Radnički sa 7:1 (3.437:3.400), tako da će se sutra od 11 časova u velikom finalu sastati sa braniocem trofeja, ekipom Beograda.
Kragujevčani su danas prosto deklasirali svog rivala i na najbolji način mu se revanširali za poraz u prošlogodišnjem polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kupa. Aleksandar Milinković je sa 601 oborenim čunjem bio najbolji u pobedničkoj ekipi, dok je na drugoj strani briljirao Nenad Škorić sa 621 oborenim čunjem.
Plasmanom u finale Kupa Srbije kuglaši Kragujevca obezbedili su učešće u Kupu NBC federacije, koji će biti održan u nemačkom Augzburgu.
U drugom polufinalnom susretu Beograd je takođe sa 7:1 pobedio Jedinstvo iz Novog Bečeja, uz odličnu partiju Uroša Jagličića sa 647 oborenih čunjeva.
Finale između kuglaša Kragujevca i Beograda na programu je sutra od 11 časova na stazama „Fank Arene“ u Bačkoj Topoli.
Iz tabora Kragujevčana poručuju da je ekipa Beograda veliki favorit, s obzirom na skup reprezentativaca u njihovim redovima, ali obećavaju da će i pored toga pokušati da pruže dostojan otpor renomiranom protivniku.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.