Kragujevac i zvanično domaćin kvalifikacionog turnira Lige šampiona

Izvor: KGsport.info, 02.Avg.2014, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac i zvanično domaćin kvalifikacionog turnira Lige šampiona


Ženski rukometni klub Radnički i grad Kragujevac i zvanično će biti domaćini kvalifikacionog turnira za plasman u Ligu šampiona, koji će biti održan 20. i 21. septembra u hali „Jezero“. Naime, iz sedišta EHF-a u Beču stigao je sertifikat i potpisan ugovor u vezi odigravanja ovog turnira u Kragujevcu.
Tako će „Tigrice“ imati igrača više u vidu kragujevačke publike, u svom prvom učešću u najeminentijem klupskom takmičenju. Kao što je poznato, pored domaćina ekipe Radničkog, na turniru će učestvovati i vicešampion Danske Midtjiland, hrvatska Podravka i norvrški Bjasen.
Određen je i raspored mečeva:
Subota, 20. septembar 2014.
17.00 h: ŽRK Radnički – FC Midtjiland (Danska)
20.00 h: Bjasen (Norveška) – Podravka (Hrvatska)
Nedelja, 21. septembar 2014.
16.00 h: utakmica za treće mesto
19.00 h: utakmica za prvo mesto
Inače, ovaj turnir moći će da prati i cela Srbija, budući da će RTS prenositi sva četiri meča, a slika iz „Jezera“ biće dostupna i u zemljama učesnicama turnira, putem satelita.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.