Kragujevac, automobil izgoreo u požaru

Izvor: RTV Pink, 07.Nov.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac, automobil izgoreo u požaru

Jedan automobil potpuno je izgoreo, a dva su oštećena u požaru koji je noćas oko 2.30 izbio na parkingu ispred stambene zgrade u Ulici Crvenog krsta u kragujevačkom naselju Bubanj.



U požaru je potpuno izgoreo "reno senik", a vatra se proširila i znatno oštetila "fijat punto" i "opel astru", koji su bili parkirani pored.Beta javlja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << da je na automobil direktora Omladinske škole Fudbalskog kluba Radnički 1923 Darka Milisavljevića bačen Molotovljev koktel. Vatrogasci su odmah su intervenisali, pa je sprečeno da se vatra proširi na ostale parkirane automobile. Posle uviđaja inspektora uprave za vanredne situacije znaće se uzrok požara na vozilima.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Fiat Punto

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Molotovljev koktel na Zvečkin auto

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2014

U KRAGUJEVAČKOM naselju Bubanj u petak u zoru, oko 2.30, najverovatnije Molotovljevim koktelom, zapaljen je automobil Darka Milisavljevića Zvečke (40), trenera pionira Fudbalskog kluba Radnički 1923 i direktora omladinske škole fudbala, a plamen je zahvatio još dva vozila u neposrednoj blizini....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.