Kragujevac: Kamion udario u školski autobus, povređeno troje dece!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Sep.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Kamion udario u školski autobus, povređeno troje dece!

Na autobus koji je prevozio decu naleteo je kamion natovaren drvima.

Kragujevačka policija saopštila je danas da je troje učenika starosti od osam do 10 godina povređeno jutros oko sedam časova, kada je na zaustavljeni autobus udario kamion natovaren drvima, ali pošto su deca pregledana na Klinici za dečju hirurgiju, konstatovano je da niko od njih nije teže povređen.

Kragujevačka policija je saopštila da je na zaustavljeni autobus, koji se kretao iz Drače >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prema Kragujevcu, u prigradskom naselju Divostin, naletele teretno vozilo marke zastava natovareno drvima.

Vozač i troje učenika prebačeni u KCK radi utvrđivanja eventualnih povreda i ukazivanja lekarske pomoći, navodi se u saopštenju i dodaje da je uviđaj u toku.

Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Kamion udario u autobus sa decom, troje učenika povređeno!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u Kragujevcu povređeno je troje dece. Do nesreće je došlo kada je kamion koji je prevozio drva naleteo na školski autobus..Kragujevačka policija je saopštila da je troje učenika povređeno kada je na autobus za prevoz dece naleteo kamion natovaren drvima,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.