KG za tri mosta dobio 23,5 mil RSD

Izvor: B92, 01.Avg.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KG za tri mosta dobio 23,5 mil RSD

Kragujevac je za izgradnju jednog mosta i rekonstrukciju dva od Evropske komisije dobio 23,5 miliona dinara.

To je rekao načelnik gradskog odeljenja za vanredne situacije Dragoš Radovanović.

Naglašavajući da su sredstva obezbedjena preko Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja, Radovanović je naveo da je reč o preliminarno odobrenim sredstvima.

"To znači da do 15. oktobra 2016. godine treba da izradimo projekte, kako bi ušli u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proces javnih nabavki i odabrali izvodjače radova koji do tog roka treba da izgrade jedan i rekonstruišu dva mosta", rekao je Radovanović.

Prema njegovim rečima, planom je predvidjeno da most bude izgradjen na reci Grošnici u blizini mesne zajednice.

"Kada je reč o rekonstrukciji, planom je predvedjeno da to budu mostovi na reci Grošnici u ulici Erdečica, kao i na Bresničkoj reci u ulici Užičke republike", naveo je Radovanović.

On je ocenio da su odobrena sredstva velika stvar za Kragujevac, imajući u vidu da gradska uprava trenutno nije u stanju da obezbedi sredstva za izgradnju jednog i rekonstrukciju dva mosta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.