I to se dogodilo, Radnički izgubio...

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to se dogodilo, Radnički izgubio...

KKK Radnički doživeo prvi ligaški poraz od osnivanja kuba!

Posle fenomenalne prošle sezone bez poraza, kao i trijumfa u prva dva kola Prve lige Zapad, ekipa kragujevačkog Radničkog sinoć je doživela i prvi poraz.

Bolja od Kragujevčana bila je ekipa Zlatara, koja je na svom terenu u Novoj Varoši ubedljivo trijumfovala rezultatom 80:57 (28:16, 18:12, 20:12, 14:17).

Domaćin je već u prvom poluvremenu stekao ozbiljnu prednost, pa mladi i desetkovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim Radničkog ovoga puta nije bio ni blizu pobede.

Ekipu Zlatara je do pobede predvodio andem Ljubas-Bjelak Ersan, sa po 19 poena. Iako još uvek nedovoljno oporavljen, Kragujevčane je predvodio mladi centar Nikolić sa 20 postignutih poena.

''U ime kluba, upućujem čestitke protivniku na zasluženoj pobedi i fer ponašanju. Za nas je ovo gostovanje došlo u delikatnom trenutku, igrački kadar koji smo mogli da saberemo brojao je tek devetoricu košarkaša.

Bio je ovo naš trenutni maksimum. Svesni smo problema koje imamo na parketu i znamo način kako da ih prevaziđemo, očekujemo malo strpljenja.

Ovom prilikom zahvaljujemo za poverenje i podršku koju su nam ukazali naši navijači večeras u Novoj Varoši. Bilo je za nezaborav. Siguran sam da će naši momci umeti da se oduže igrom i rezultatima kako sezona bude odmicala''
, izjavio je za klupski sajt trener Radničkog Zoran Milovanović.

U četvrtom kolu Radnički će u utorak od 20 časova dočekati ekipu Poleta iz Ratine.

Ostali rezultati trećeg kola:

PRIBOJ-CRNOKOSA 93:75 KLIK PRVA-PETOLETKA 86:60 ZEKAS-MILEŠEVAC 102:94 U nedelju se sastaju: STUDENT-UB POLET-NOVI PAZAR ŽELEZNIČAR-ŠABAC.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Desetkovani sastav Radničkog poražen u Novoj Varoši

Izvor: KGsport.info, 23.Okt.2016

Košarkaši kragujevačkog Radničkog doživeli su prvi poraz u Prvoj regionalnoj ligi Zapad, i to na gostovanju ekipi Zlatara u Novoj Varoši sa 57:80 (16:28, 12:18, 12:20, 17:14) u utakmici 3. kola.. Ekipa Radničkog, desetkovana povredama, u Novu Varoš je doputovala sa svega devetoricom igrača....

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.