Hapšenje zbog prevare osiguranja

Izvor: RTS, 21.Apr.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog prevare osiguranja

Policijski službenik D. M, kao i G.C, N.M, M.Đ. i vlasnik samostalne ugostiteljske radnje u Kragujevcu S. G, uhapšeni su zbog sumnje da su po podeljenim ulogama planirali i organizovali požar u lokalu vlasništvo S. G, koji je 19. januara ove godine po prethodnom dogovoru namerno zapalio M.Đ.
Terete se da su izvršili krivično delo prevara u osiguranju u saizvršilaštvu, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << policije, koje prenosi Fonet.
Kako se ističe, oni se terete da su od osiguravajuće kuće gde je lokal osiguran, lažnim prikazivanjem činjenica i donošenjem neistinite dokumentacije, naplatili premiju osiguranja u iznosu od 4.028.000 dinara i taj novac podelili danas na unapred dogovoren način i procenat.
Danas je osumnjičeni S. G. sa računa banke u Kragujevcu podigao je treću ratu od osiguranja u iznosu od 1.200.000 dinara i prilikom podele novca u jednom ugostiteljskom objektu u Kragujevcu, policajci službenici uhapsili su osumnjičene, kod kojih je pronađena pomenuta suma novca, zaključuje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.