Gradonačelnik uneo badnjak u zgradu Gradske uprave

Izvor: Kragujevac.rs, 06.Jan.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik uneo badnjak u zgradu Gradske uprave

Na Badnji dan, gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić uneo je badnjak u zgradu Uprave grada u prisustvu predsednika Skupštine grada, zamenika gradonačelnika, članova Gradskog veća i zaposlenih. Na prijemu koji je posle unošenja badnjaka priredjen za zaposlene u Gradskoj upravi, Nikolić je uputio Božićnu čestitku.

U duhu verovanja, grejanjem oko badnjaka ukućani se simbolično zagrevaju ljubavlju, iskrenošću i slogom. Tog dana, ako je bilo nesporazuma svi treba da se izmire >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << i jedni drugima oproste. Upravo zbog toga, praznik Hristovog rođenja je praznik zajedništva, solidarnosti, praštanja i pomirenja. Praznik koji nas ispunjava najlepšim osećanjima i ujedinjuje oko tradicionalnih i moralnih vrednosti. I kao što se za Božić okupljamo oko badnjaka, trpeze i česnice, tako se i mi danas okupljamo oko našeg grada - poručio je Nikolić.

Gradonačelnik je poželeo da najradosniji hrišćanski praznik bude proslavljen sa porodicom, u miru i radosti kao i da 2017. godina bude ispunjena radom i uspehom, dobrim zdravljem i porodičnom srećom.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.