Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajio MARIHUANU U SAKSIJAMA, osuđen na godinu i po

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je presudu Višeg suda u Užicu kojom je Nebojša Petronijević (62) iz Kosjerića, u čijem objektu je nađena laboratorija za proizvodnju marihuane, osuđen na godinu i po zatvora.

U prizemlju njegovog objekta oktobra prošle godine policija je našla 212 saksija u kojima je bila zasađena indijska konoplja, težine 42 kilograma.

Droga je uzgajana u laboratoriji od 200 kvadrata, opremljenoj digitalnom ventilacijom, aparaturom za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podešavanje temperature, lampama koje su davale svetlost biljkama, prskalicama za zalivanje, ventilacionim sistemom za izvlačenje toplote i vlage.

Petronijeviću je suđeno za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, ali je Viši sud u Užicu našao, a Apelacioni u Kragujvecu potvrdio, da je Kosjerac uzgajao marihuanu, ali ne i da ju je prerađivao i prodavao.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.