Izvor: Kragujevac.rs, 19.Apr.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival kamernih horova dobio logo ###EFFE###

Međunarodni festival kamernih horova i vokalnih ansambala u Kragujevcu, zvanično je od polovine aprila postao deo Evropske umetničke asocijacije EFFE, “Evropa za festivale, festivali za Evropu“. Tako je potvrđen kvalitet programa gradskog kamernog hora “Liceum“, koji je svojim dugogodišnjim radom zasluženo postao član međunarode umetničke  asocijacije.“Odličan festival, koji zadovoljava kriterijume EFFE“ , stoji u oceni kragujevačkog festivala od strane kompletnog žirija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << EFFE festivala. Žiri je  potvrdio i kvalitet programa festivala kao i doprinos razvoju publike, jačanju saradnje i zajedništva u Evropi.

Festival kamernih horova i vokalnih ansambala u Kragujevcu, koji će se ove godine održati u avgustu, potpomognut je od Evropske asocijacije, čime je potvrđeno da je festival jasno umetnički fokusiran, da ima značajan doprinos na lokalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou. Kragujevački festival kamernih horova i vokalnih ansambala uskoro će se pojaviti i na sajtu EFFE, što zapravo znači da su informacije o festivalu lako dostupne za evropsku festivalsku publiku, umetnike, umetničke organizacije, sponzore, privatne kompanije i medije.

Od 18. aprila zvaničan logo EFFE je sastavni deo kragujevačkog festivala.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.