Ekonomac krenuo sa pripremama

Izvor: KGsport.info, 04.Avg.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac krenuo sa pripremama


Prvak Srbije u futsalu, kragujevački Ekonomac, startovao je sa pripremama za narednu sezonu. Na prvoj prozivci treneru Cvetanoviću odazvalo se 16 igrača, uključujući i četvoricu novajlija.
Igračima se prvo obratio predsednik kluba prof. dr Veroljub Dugalić i poželeo im sreću u borbi na sva tri fronta naredne sezone. Ono što treba napomenuti, to je da će kragujevački „Studenti“ po prvi put biti direktni učesnici Elitne runde UEFA Futsal kupa.
Prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << treningu prisustvovala su i četvorica novajlija: povratnik Nikola Rnić, koji je branio boje Ekonomca od 2007. do 2009. godine, a onda prešao na veliki fudbal, zatim Bojan Perić koji dolazi iz Nove Pazove, Marko Radovanović iz niške Kalče i novi golman Franko Bilić, doskorašnji član MNK Uspinjača iz Zagreba.
Ekonomac je dobio još jedno veliko pojačanje i to u stručnom štabu. O fizičkoj spremnosti „Studenata“ brinuće se Radivoje Radaković, nekadašnji kondicioni trener Radničkog 1923, OFK Beograda i Crvene zvezde.
Igrači Ekonomca će prvi deo priprema odraditi u „Jezeru“, zatim ih očekuje turnir u Beču, da bi bazični deo priprema nastavili na Zlatiboru.
SIMIĆ NOVI KAPITEN
Foto: M. Jovičić
Pre samog početka priprema za novu sezonu, doskorašnji kapiten Ekonomca i živa legenda kluba Vidan Bojović-Britva, predao je kapitensku traku Milošu Simiću. Simić je tako postao treći kapiten u istoriji kragujevačkog kluba i on će predvoditi svoje saigrače u narednom periodu.
Foto: ekonomac.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Metalac počeo pripreme bez Miličića

Izvor: Mondo, 05.Avg.2015, 19:21

Trener Vladimir Đokić u dvorani "15. septembar" okupio deo igrača koji će u predstojećoj sezoni nositi dres Metalca...Foto: twitter.com/MetalacFarmakom..Ekipa Metalca počela je pripreme za drugu sezonu takmičenja u ABA ligi!..Jesenas je tim iz Valjeva prevazišao sva očekivanja, posebno ako se...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.