Izvor: HotSport.rs, 22.Nov.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZBOG ČEGA MIJALOVIĆ VIŠE NIJE KAPITEN: ‘Prevaspitavanje’ saigrača nedopustivo

Na konferenciji za medije posle utakmice 13. kola Jelen Superlige u kojoj je Crvena zevzda igrala samo 0:0 sa Radničkim u Kragujevcu trener kluba sa Marakane Nenead Lalatović pokušao je da objasni zbog čega Nikola Mijailović nije više kapiten ekipe.

Mladi stručnjak je pokušao da relativizuje celu stvar i da smanji štetu rekavši da se to desilo jer Mijailović ne može da se nosi sa velikim pritiskom i da će za sve da bude bolje ako u nastavku sezone bude rastrećeniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Međutim, kako saznaje Mondo glavni razlog je Mijailovićeva plaha narav odnosno otvoreni fizički sukob sa Milošem Bosančićem na jednom od treninga odražnom prethodne nedelje. Pored toga iskusni levi bek je na utakmici sa Radom pred svima na stadionu i celokupnom javnošću „prevaspitavao“ mladog Luku Jovića.
Kako se slične stvari ne bi ponavljale smena kapitena je logično rešenje, a da li će ostati samo na tome ili će Mijailović pretrpeti i određenu disciplinsku kaznu možda ćemo saznati, a verovatnije je da će sve biti gurnuto pod tepih zarad mira u kući.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.