Dragica Nikolić: Potrošili smo 10 miliona evra na projekte

Izvor: RTS, 25.Jul.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragica Nikolić: Potrošili smo 10 miliona evra na projekte

Fondacija Dragica Nikolić u protekle tri godine prikupila je deset miliona evra i sav novac potrošila na projekte, izjavila je predsednica Upravnog odbora te fondacije Dragica Nikolić.
Nikolićeva, koja je prisustvovala početku izvođenja radova na izgradnji dečjih igrališta u sklopu projekta "Kreativni Veliki park u Kragujevcu", rekla je da su istovremeno administrativni troškovi bili minimalni. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Fondacija "Dragica Nikolić" u Kragujevcu je donirala sredstva za izgradnju tri igrališta za juniore, seniore i parkur, kompletno opremljena sportskim rekvizitima i zabavnim sadržajem.
Parkovi će biti izgrađeni na 2.800 kvadrata.
Dragica Nikolić je novinarima rekla da se fondaciji svakodnevno javljaju građani koji žele da pomognu, mnoge firme i pojedinci.
Navela je i da su projekti fondacije uvek urađeni vrlo kvalitetno i po evropskim standardima.
"Treba da radimo onako kako Evropa zahteva ukoliko želimo da uđemo u Evropu", istakla je Nikolićeva. 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

D. Nikolić: Prikupili 10 miliona, sve potrošeno na projekte

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jul.2016

Fondacija Dragica Nikolić u protekle tri godine prikupila je deset miliona evra i sav novac potrošila na projekte, izjavila je danas predsednica Upravnog odbora te fondacije Dragica Nikolić...Nikolić, koja je danas prisustvovala početku izvođenja radova na izgradnji dečjih igrališta u sklopu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.