Dr Agoljub Mićko Ljubičić šesti put otkrio Kragujevčanima “One stvari”!

Izvor: Svet, 31.Okt.2014, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Agoljub Mićko Ljubičić šesti put otkrio Kragujevčanima “One stvari”!

Dr Agoljub Mićko Ljubičić, specijalista teorijske prakse, na svom Seminar – kabareu o seksualnom (ne)zadovoljstvu otkriva kolika je verovatnoća da žena preko 30 godina pronađe dobrog i slobodnog muškarca, a da ga ne preotme drugoj, šta se sve dešava posle četiri godine braka, šta je “flomasterbacija”, “re-ejakulacija”, “popajeva ruka”, kako se koristi preparat “one-stvarin” i šta je “ušni” orgazam.
Seminar – kabare “One stvari” o seksualnom (ne)zadovoljstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << čak šesti put izveo je Dragoljub Ljubičić Mićko Kragujevčanima, stavljajući sebe u ulogu specijaliste seksologa teoretičara, u petak, 30. oktobra u prepunoj sali knjaževsko – srpskog teatra “ Joakim Vujić ”. Na ovom jedinstvenom seminaru za večernje posetioce, Dr Agoljub otkrio je: šta žele sve žene, šta je pred kraj života shvatio Sigmund Frojd, šta se sve dešava posle četiri godine braka, šta je “program za popravku i promenu muškaraca, “re-ejakulacija”, “popajeva ruka”, “provokativna terapija”, “flomasterbacija”, “ušni orgazam” i još mnogo toga.
Pre predstave, popularni Mićko proćaskao je sa nama ističući da je Kragujevac poseban grad u koji se vratio čak šesti put, a sinoćnja predstava predstavljala je generalnu probu pred gostovanje u dalekom Dubaiju, koje ga očekuje ovih dana! Na opasku mogu li aktuelni događaji da ponovo okupe „ Indeksovce “, Mićko je u svom maniru odgovorio da je to „nemoguća misija“, jer je većina članova sada deo „Pink “ i „Granda“, a da sebe ne pronalazi u tom poslu, tako da od okupljanja stare ekipe nema ništa.
Ispunjena sala, po šesti put, potvrdila je popularnost monodrame i uverila nas da Šumadinci još uvek nisu dovoljno savladali gradivo u vezi sa „onim stvarima“. Mićko im je poručio da će, nakon povratka iz Dubaija, ponoviti gradivo, a dotle ih je posavetovao da što više vežbaju i primenjuju njegovu terapiju za osvežavanje sopstvenog seksualnog života.









Autor: Mario Badjuk, Life Content
Foto: Miki Jevtović, Life Content
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.