Darko Lazić: Čekamo da Lorena poraste, pa ćemo da širimo porodicu!

Izvor: Svet, 29.Nov.2014, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić: Čekamo da Lorena poraste, pa ćemo da širimo porodicu!

Ovog četvrtka, Kragujevčani, ljubitelji dobrog narodnjačkog, kafanskog zvuka, imali su priliku da uživaju u nastupu popularnog „Grandovog“ dvojca Darka Lazića i Rade Sarić. U Kragujevac su pristigli oko 21 sat, vidno umorni, jer su celoga dana snimali pesme za predstojeći „ Grandov festival“.
Jedan od najpoznatijih kragujevačkih ugostitelja i organizator nastupa, mlađani, atraktivni Marko Božović Boža sačekao je svoje goste ispred poznatog kragujevačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << hotela u kojem je smeštena jedna od najluksuznijih i najpopularnijih diskoteka. Boža se pobrinuo da gosti dobro odmore pre svirke, a oni su bili oduševljeni gostoprimstvom. Pošto imaju manjak vremena, baškareći se u separeu diskoteke, prelistavali su najoviji broj našeg nedeljnika „Svet“, a pažnju im je privukao tekst o Darkovoj iscpljenosti i narušenom zdravlju. Domaćin Boža, da bi ih malo razmrdao, u jednom trenutku je Darka „zaposlio“ za šankom, da posluži pićem prisutne, što je on oberučke prihvatio. Za uspeh nastupa, zajednički su njih troje nazdravili.
Pre nego što su se pojavili pred prepunom kragujevačkom kafanom, Darko je Boži pokazao fotografije koje mu je putem putem viber-a slala supruga Ana Sević.
Praćena bendom „Posebno izdanje“, Rada je započela nastup baladama, da bi Breninim i Cecinim hitovima zapalila masu. U dekoltiranoj zelenoj bluzi, kratkom teksas šortsu, mamila je uzdahe momaka, a podatak da je sama, bez jače polovine, obradovao je mnoge.
Našem oštrom oku nije promaklo da se atraktivna Rada posebno zadržavala kod stola za kojim je sedeo atraktini domaćin i pevala smeškajući se njemu, tako da nam do kraja večeri nije ostalo jasno da li će, osim poslovne saradnje, biti i neke druge konekcije između njih dvoje. U prepunoj kafani, našli su se i najpoznatiji kragujevački muzičari da podrže svoje poznate kolege Mega bend, Šebek i bend Extrime, kao i Darkovi mnogobrojni prijatelji sa kojima je komunicirao čekajući svoj red.
Njegova pojava izazvala je ovacije prisutnih, a pored svojih, pevao je i aktuelne hitove kolega, a uz Radinu pomoć i većinu najaktuelnijih duetskih pesama. Poneseni dobrom atmosferom, umesto do jedan sat iza ponoći, pevali su još čitav sat, a Darko je do pet ujutro ostao sa domaćinom i svojom ekipom u Kragujevcu, nakon čega su na jedvite jade napustili šumadijsku prestonicu.
Iskoristili smo njihovo prisustvo za kratak zajednički razgovor.
Oboje učestvujete na „Grandovom festivalu“. Ko su autori pesama?
Darko: Otkriću vam eksluzivno da mi pesmu radi „kralj narodne muzike“ Šaban Šaulić, biće to jedan težak narodnjak, po kojima sam poznat od početka karijere.
Rada: Meni pesmu rade provereni autorski tandem Marina Tucaković i Damir Handanović. Kao i Darkova, i moja pesma je prava kafanska.
Koliko si zadovoljan duetom sa Tanjom Savić?
Izuzetno. Naročito je popularna pesma u dijaspori, gde najčešće nastupam. Spot ima milionsku preglednost, tako da smo oboje još jače učvrstili svoje estradne poziicje duetom “
Šuška se da si morala prvo da popiješ viljamovku, da bi dobro otepavala pesmu za Festival?
Rada: Hahahaha…. Ja nikada ne pijem, ali su me autori zamolili da „zalijemo“ početak snimanja i uspeh pesme… Popila sam dva-tri gutlja, počela da kašljem i tražila litar vode. Snimanje je kasnilo dva sata, ali i to je deo posla.
Supruga Ana Sević u jednoj TV emisiji izjavila je da ćeš se možda oprobati kao modni kreator?
Darko: Kao model sigurno ne bih prošao (smeh), jer još treba da poradim na svom izgledu, ali volim lepo da se oblačim, pravim neobične kombinacije, pa je vrlo verovatno da će se to desiti.
Planirate li prošitrenje porodice ?
Darko: Polako, ne žurimo nigde. Za sada je bitno da se Ana polako vrati na estradnu scenu, ja da dobro prođem na festivalu, Lorena da poraste, pa ćemo nastaviti da širimo porodicu Lazić.
S obzirom na to da si manje zastupljena u medijima, sve tvoje fanove najviše će zanimati kakav je tvoj emotivni status?
Rada: Tačno sam znala da me to pitanje očekuje. Iskreno, vrlo sam komplikovana osoba. Treba puno vremena da se oslobodim i pustim nekoga da mi priđe. Volim atraktivne momke, koji vode računa o sebi (dok odgovara, pogled ide ka domaćinu Boži), kulturne, pametne. Završiću konstatacijom da sam solo i da je „ konkurs“ otvoren“.









Autor: Mario Badjuk, Life Content
Foto: Miki Jevtović, Life Content
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.