DS i Zajedno za Šumadiju mitinguju u Kragujevcu

Izvor: Mondo, 30.Maj.2015, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS i Zajedno za Šumadiju mitinguju u Kragujevcu

Demokratska stranka i "Zajedno za Šumadiju" organizuju večeras u Kragujevcu opozicioni miting posle koga će biti organizovana protesna šetnja.

Foto: MONDO/Lana Stošić Trg Republike pred miting DS.

Kako su najavili organizatori, na "antivladinom protesnom skupu" će govoriti lider DS Bojan Pajtić, bivši gradonačelnik Kragujevca i predsednik Inicijativnog odbora Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović, lider Pokreta za Krajinu, Boško Ničić...

Skup >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Osvetlimo Srbiju" počinje u 19 sati na Trgu kod Krsta, a prethodiće mu sednica Glavnog odbora DS, čiji početak je najavljen za 16. 30 sati u sali Doma samoupravljača.

DS je ranije pozvala građane dođu kod Krsta u Kragujevcu i kao i u Beogradu, na mitingu "Osvetlimo Srbiju" kažu da "ne pristaju na mrak, ućutkivanje, strah, lomljenje institucija i nasilje koji karakterišu režim Aleksandra Vučića".

Stevanović je takođe prethodno pozvao građane Šumadije i Kragujevca na miting opozicije koji bi trebalo da pokaže i celoj Srbiji "šta zaista mislimo o sadašnjoj vlasti koja nas vodi u sigurnu propast".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pajtić: Dosta ponižavanja od strane vlasti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2015

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas na anti-vladinom protestu u Kragujevcu da Srbija ne pamti ovako lošu vladavinu kao što je sada, u vreme Srpske napredne stranke (SNS)..."Ne može nas ni jedna bomba više uništiti, nego što nas mogu uništiti neznanje i laganje. Nema nijednog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.