Izvor: HotSport.rs, 30.Jan.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DERBI U ZAGREBU: Radnički i Mladost odlučuju o drugom mestu pred F-8

U derbiju poslednjeg kola Triglav regionalne lige, Radnički iz Kragujevca i Mladost direktno će odlučivati o drugom mestu u Grupi A, u subotu od 18.15 sati, u Zagrebu.

Šumadinci su trenutno u boljem položaju i sa 29 bodova zauzimaju drugu poziciju, dok „žapci sa Save“ treći sa bodom manje.
Ovaj meč još veću važnost ima jer se bodovi iz međusobnih duela četiri prvoplasirana tima prenose u Ligu za prvaka. Biće to daodatni motiv za oba tima, koji žele da na svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << konto dodaju još tri poena, pred finalne okršaje za plasman na Fajnal-for, sa ekipama iz Grupe B.
Prvi susret ovih rivala, u kragujevačkom „Parku“, završen je nerešenim ishodom (7:7), iako su Kragujevčani u nekompletnom sastavu bili nadomak pobede.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

TRL: U subotu pada zavesa na prvi deo takmičenja

Izvor: HotSport.rs, 30.Jan.2015

Sutrašnjim 14. kolom završava se prvi deo Triglav regionalne lige, posle kojeg se takmičenje nastavlja u dve grupe, koje će se boriti za plasman i F-4, odnosno opstanak. Mesto na F-8 izborile su tri srpske ekipe, Partizan i Crvena zvezda sa četvrtog mesta, a međusobni duel Mladosti i Radničkog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.