Crna Gora: Poginuli supružnici iz Kragujevca

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Poginuli supružnici iz Kragujevca

Supružnici M.R. i D.R. poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Crnoj Gori u 12 sati u mestu Božovića Polje na magistralnom putu Bijelo Polje - Mojkovac.

Foto: MONDO Sivački Goran

M.R. (69) poginuo je na licu mesta, a njegova žena D.R. (68) podlegla je povredama tokom transporta u bolnicu.

Sudar se dogodio kada je automobil "sitroen" (KG - 092 DE) udario u terretno vozilo (BP - BD 274) koje je prevozilo drvenu građu, a kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bjelopoljac  A.K.

Saobraćaj je na tom delu puta u prekidu.

Ranije danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica - Kolašin teške telesne povrede zadobio je Beograđanin čiji su inicijali N.K. (37), saopštila je crnogorska policija.

Udes se dogodio u mestu Bioče, nedaleko od Podgorice, kada su se sudarila tri putnička motorna vozila.

Policija je, kako se navodi, morala da seče automobil Beograđanina da bi ga izvukla, a posle toga je prebačen u Klinički centar Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.