Čestitka gradonačelnika budućim prvacima

Izvor: Kragujevac.rs, 27.Mar.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitka gradonačelnika budućim prvacima

Na adrese 1800 porodica budućih đaka prvaka sa teritorije grada Kragujevca danas su otpremljene pozivnice za polazak u školu. U pitanju je čestitka gradonačelnika Radomira Nikolića za jedan od najvažnijih koraka u životu, polazak u prvi razred.

Pored čestitke budući prvaci će dobiti i izvod iz matične knjige rođenih - rekla je Slađana Radisavljević, pomoćnik gradonačelnika za obrazovanje i nadzor nad investicijama u vanprivrednim delatnostima.

Akcija lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << samouprave pod nazivom “Hoćemo li u školu“ već osmu godinu zaredom raduje mališane, buduće prvake i njihove roditelje dostavljajući im na kućnu adresu čestitku i dokumenta potrebna za upis u prvi razred osnovne škole. Polazak u školu je jedan od najlepših i najvažnijih trenutaka u životu svake porodice, a lokalna samouprava na simboličan način želi da iskaže brigu i razumevanje za roditelje i njihove prvake.

Akciju je, kao i svake godine, lokalna samouprava sprovela u saradnji sa Policijskom upravom Kragujevca koja je obezbedila neophodne podatke o broju i adresama budućih prvaka.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Stižu čestitke đacima prvacima

Izvor: Šumadija Press, 28.Mar.2015, 13:30

Na adrese 1.800 porodica budućih đaka prvaka sa teritorije grada, ovih dana će stići čestitka Radomira Nikolića za polazak u prvi razred.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.