Čapljić: Nije mi lako, u životu sam uvek pobednik

Izvor: Sportal.rs, 26.Okt.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čapljić: Nije mi lako, u životu sam uvek pobednik

Od dopisnika iz Niša - Minimalnom pobedom Nišlija završena je utakmica između Radničkog i gostiju iz Kragujevca, Radničkog 1923. Jedini gol na "Čairu" dao je Vladimir Đilas u drugom poluvremenu, a trijumf svog tima trener Nišlija Saša Mrkić ocenio je kao zaslužen. Na drugoj strani, strateg Kragujevčana, Vlado Čapljić priznao je da mu nije lako.

- Nije mi lako, u životu sam uvek pobednik. Teško je izgubiti utakmicu, bila nam je potrebna pobeda i dobar rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << kako bismo krenuli napred. Ja sam u klub stigao tek pre dva kola i nisam uspeo rezultatski da vratim ekipu na dobar put. Čestitao bih Radničkom na pobedi, iako smo većim delom meča igrali egal. Utakmica je tekla u tom pravcu da će pobediti onaj ko postigne prvi gol - rekao je Čapljić, dok je njegov kolega meč ocenio kao veoma važnu za oba tima.

- Imali smo mnogo problema oko tima. Nedelja za nama bila je stresna u svakom pogledu. Trebalo se prilagoditi teškom terenu, koji nije bio dobar za igru. U prvom poluvremenu prokockali smo tri šanse i tada propustili šansu da povedemo. Zahvaljujući sjajnom prodoru Jovanovića i reakciji Đilasa došli smo do vođstva i ispostavilo se rešili utakmicu. Ova utakmica bila je biti ili ne biti za obe ekipe, mislim da smo bili bolji i zasluženo slavili - kazao je Mrkić.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Radnički 1923 - Broj trenera sve bliži broju osvojenih bodova!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2014

Ono o čemu se spekulisalo posle jučerašnjeg poraza Kragujevčana na Čairu, zvanično je potvrđeno na ''Čika Dači'', a Vlado Čapljić je već dobio i svog naslednika na klupi Radničkog.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.