Izvor: Kragujevac.rs, 06.Jan.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božićne čestitke

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić uputio je božićnu čestitku Njegovom preosveštenstvu episkopu Šumadijskom Jovanu, sveštenicima Šumadijske eparhije i vernicima u kojoj se pored ostalog kaže:

Neka ovaj najveći i najradosniji praznik ispuni naša srca blagoslovom ljubavi i mira, unese radost u naše živote i podari snagu za očuvanje pravih vrednosti u društvu. Božić je praznik zajedništva, solidarnosti, praštanja i pomirenja. Želim da praznik Hristovog rođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << proslavimo u zdravlju, miru i blagostanju. Neka radost svakog od nas, bude mera radosti za sve.

Mir Božiji, Hristos se rodi!

Predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović čestitao je Božić svim građanima Kragujevca koji taj hrišćanski praznik slave po julijanskom kalendaru.

Danas, na ovaj sveti Badnji dan, Vama, sveštenstvu i svim vernicima upućujem čestitke povodom praznika Hristovog rođenja. U ime odbornika Skupštine grada i u svoje lično ime, želim da nastupajuće praznične dane provedete u zdravlju, miru i harmoniji. Neka Božić, najradosniji praznik, u naša srca donese ljubav i svako dobro, a u naše domove sreću i blagostanje.

Mir Božiji, Hristos se rodi!
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.