Bez prava na kiks (subota, 18h)

Izvor: KGsport.info, 18.Apr.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez prava na kiks (subota, 18h)

U meču 4. kola plej-ofa Superlige, rukometaši Radničkog sastaće se u hali “Jezero“ sa subotičkim Spartakom.
Pobeda je u predstojećem meču imperativ za kragujevački tim, kako bi ostao u trci za jedno od dva mesta koja u narednoj sezoni omogućuju igranje u SEHA ligi.
Sa druge strane, Subotičani rasterećenije mogu da uđu u utakmicu s obzirom da su u dosadašnjem delu plej-ofa ostvarili dve pobede, uz jedan nerešen ishod.
Posle povratka na klupu trenera Nedeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Vučkovića, kragujevački tim je u prošlom kolu, u Kaću osvojio prvi bod, a može se reći i da je ispustio pobedu u duelu sa Jugovićem, tako da kiksa u meču sa Spartakom jednostavno ne sme biti.
U timu Radničkog u današnjem meču neće biti povređenog Bojana Tomića, dok će mladog Jovana Poskuricu zameniti Ivan Mošić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.