Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj upravi

Izvor: Kragujevac.rs, 23.Nov.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj upravi

U organizaciji Samostalnih sindikata gradskih uprava stručnih službi i organa grada u saradnji sa Kliničkim centrom Kragujevac, Službom za snabdevanje krvlju i krvnim produktima, danas je u Svečanom salonu od 8 do 12 sati održana akcija dobrovoljnog davanja krvi za zaposlene u Gradskoj upravi.

Tradicionalna i redovna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi koje organizujemo najmanje dva puta godišnje uz podršku i stručnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << medicinsku pomoć osoblja Službe za snabdevanje krvlju. Sindikat se trudi da svoje članove motiviše kako bi se odazvali akciji i ovakvim gestom pokazali svoju humanost i, čini mi se, da uspevamo u tome jer iz godine u godinu akcijama se priključuje sve veći broj mladih kolega - istakao je Novica Petrović, predsednik Odbora za akciju dobrovoljnog davanja krvi. Prema rečima predstavnika sindikata i organizatora akcije u sindikatu ima oko 10 dobrovoljnih davalaca koji su krv dali preko 50 puta i 6 članova koji su ovu dragocenu tečnost dali preko 100 puta.

Do kraja akcije prikupljeno preko 30 jedinica krvi. Među ljudima dobre volje bilo je i onih koji zbog zdravstvenog stanja nisu mogli da daju tu dragocenu tečnost.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.