Zvezdi ne daju na Kosovo? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi ne daju na Kosovo? (FOTO)

Gostovanje u Gračanici planirano za 23. maj.

Crvena zvezda najavila je gostovanje u Gračanici, gde bi trebalo, 23. maja da se odigra prijateljska utakmica, između istoimenog tima i gostiju iz Beograda. Ideja je da se prihod od ulaznica preda porodilištu bolnice u Gračanici, ali prema poslednjim informacijama postoji mogućnost i da se to ne desi.

Prema pisanju Zerija, mnogo toga zavisi od odluke Fudbalskog saveza takozvanog Kosova koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verovatno na sve načine pokušati da spreči gostovanje ekipe Miodraga Božovića.

- Ovo bi bilo treće gostovanje Zvezde. Prošle godine, klub je takođe gostovao u Gračanici, ali je tada zatražena dozvola od saveza. Sada međutim, nije stigao nijedan zahtev. Ako zahtev ne stigne, a utakmicu pokušaju da organizuju, onda ćemo obavestiti UEFA i FIFA. To bi bilo ilegalno bez dozvole - tvrde u savezu samproklamovane države koji je primljen u evropsku i svetsku organizaciju.

Takođe se navodi da će biti postavljeni uslovi, odnosno da će biti zabranjene "sve nacionalističke zastave ili skandiranje koje bi imale za cilj provokaciju".

Inače, kako prenosi Kurir, u Ljutice Bogdana nisu želeli da komentarišu izjave saveza takozvanog Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.