Za braću i sestre sa Kosmeta: Vaskršnji ručak

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za braću i sestre sa Kosmeta: Vaskršnji ručak

Tri priloga naših čitalaca i dobrotvora iz Australije već su uručena, u skladu sa njihovim željama Dobrotvornoj organizaciji Majka devet Jugovića iz Gračanice pri Eparhiji raško-prizrenskoj koja se brine o šest narodnih kuhinja, gde svaki dan više od 2.000 srpskih porodica u kosovskim enklavama dobija besplatno po jedan obrok. Svi donatori, koji su se odazvali akciji "Vesti": 'Jedna kašika više za stradalnike sa Kosmeta' su izrazili želju da se novčanim donacijama pomogne rad narodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kuhinja na Kosmetu.

Za vaskršnju trpezu stradalnika sa Kosova svoje priloge dali su: dobrotvor Vladimir Ćorić sa porodicom iz Kanbere (1.000 dolara), stalna donatorka B. G. iz Adelejda (100 dolara) kao i slušaoci Srpskog radija iz Kanbere (500 dolara), česti učesnici naših humanitarnih akcija.

Redakcija "Vesti" je dobila povratno obaveštenje od protinice Svetlane Stević, koja je na čelu Majke devet Jugovića da će svi prilozi iz Australije biti utrošeni za što bolji i lepši vaskršnji ručak 1. maja, uz obećanje da će Humanitarni most dobiti i fotografije sa lica mesta, kako bismo ih prezentovali našim humanim čitaocima kojima se zahvaljujemo na plemenitom gestu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.