Uhapšeni albanski tinejdžeri zaboli Srbinu nož u grudi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni albanski tinejdžeri zaboli Srbinu nož u grudi

Trojica maloletnih Albanaca koji su u sredu uveče uhapšeni u severnom delu Kosovske Mitrovice kada su pokušali da napadnu grupu srpskih mladića, biće optuženi za pokušaj ubistva Nikole Saveljića na glavnom mostu na reci Ibar, 9. aprila.

- Jedan od trojice sinoć privedenih albanskih maloletnika je, kako je istragom utvrđeno, direktni izvršilac napada nožem i nanošenja teških telesnih povreda srpskom mladiću Nikoli Saveljiću - rekao je regionalni komandir Kosovske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << policije za region Sever Nenad Đurić.

On je naveo da su trojica maloletnika predati istražnom sudiji, a slučaj je ustupljen Euleks istražiteljima.

Đurić je dodao da je kosovska policija efikasnom akcijom sprečila napad koji su uhapšeni pokušali da izvrše na grupu srpskih mladića u Ulici kralja Petra u severnom delu Kosovske Mitrovice. Kod uhapšenih je tokom pretresa pronađen pištolj, dva noža i zastava velike Albanije.

Bezbednost u severnom delu grada i posebno u blizini mostova na reci Ibar, koji razdvaja severni srpski od južnog albanskog dela grada, znatno je povećana posle dogovora rukovodstva opštine severna Mitrovica sa Euleksom, Kforom i KPS o povećanju broja patrola i stalnom dežurstvu u blizini linije razdvajanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.