Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Srbi i Rusi na Kosovu novčano kažnjeni

PRIŠTINA - Sud u Podujevu odbacio je zahtjev tužilaštva da se grupi od 11 osoba - srpske i ruske nacionalnosti, koji su uhapšeni u tom regionu zbog "ilegalnog prelaska granične linije", odredi jednomjesečni pritvor i naložio da se kazne novčano.

Iz suda je saopšteno da je šest ruskih i pet srpskih državljana kažnjeno novčanom kaznom od po 250 evra i po 20 evra sudskih troškova, po čijoj uplati će biti deportovani na teritoriju centralne Srbije.

Oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uhapšeni juče u 13.45 časova, a kosovska policija saopštila je da je šest ruskih i pet srpskih državljana uhapšeno zbog "ilegalnog prelaska granične linije".

Policija je, kako se navodi, prethodno došla do informacije da će srpski i ruski građani u selu Metergof kod Podujeva pokušati da "ilegalno uđu" na Kosovo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Grupi uhapšenih Rusa i Srba na Kosovu novčana kazna

Izvor: Blic, 09.Avg.2017

Sud u Podujevu odbacio je zahtev tužilaštva da se grupi od 11 osoba - srpske i ruske nacionalnosti, koji su uhapšeni u tom regionu zbog "ilegalnog prelaska granične linije", odredi jednomesečni pritvor i naložio da se kazne novčano...Iz suda je saopšteno da je šest ruskih i pet srpskih državljana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.