Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena petorica maloljetnih Albanaca

KOSOVSKA MITROVICA - Pet maloljetnih Albanaca, od kojih su dvojica nosila palice, privedeno je danas popodne u Kosovskoj Mitrovici kada su prešli most na Ibru, koji razdvaja srpski od albanskog dijela grada.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić kaže da su sva petorica uhapšena oko 14.00 časova brzom intervencijom dežurnih policajaca, koji su bili u neposrednoj blizini.

"Roditelji maloletnika obavešteni su da su njihova deca privedena, kao i socijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << radnik i tužilac koji će okvalifikovati slučaj", dodao je Bojić.

On je rekao da se provjerava da li su ove osobe pokušale fizički da se obračunaju sa nekim na sjevernoj strani mosta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.