Uhapšen Srbin na Kosovu, policija ga odmah odvela u zatvor

Izvor: B92, 21.Okt.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Srbin na Kosovu, policija ga odmah odvela u zatvor

Kosovska Mitrovica -- Muškarac srpske nacionalnosti uhapšen je u selu Mogila, u opštini Klokot, i poslat na izdržavanje zatvorske kazne u Gnjilanu, saopšteno je iz Kosovske policije.

U saopštenju Kosovske policije precizira se da je lice uhapšeno juče i po nalogu suda upućeno u zatvor, ali se drugi detalji ne navode.

Takođe je saopšteno da su juče u Ulici serdara Janka Vukotića u Kosovskoj Mitrovici prilikom pretresa jednog stambenog objekta privedena tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muškarca i jedna žena, a tom prilikom zaplenjeno je nekoliko kutija metadona i mala količina supstance za koju se sumnja da je marihuana.

Odlukom tužioca ovo troje osumnjičenih su pušteni i postupak protiv njih će biti nastavljen u redovnom sudskom postupku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.