U planu nova platforma za Kosovo i Metohiju

Izvor: RTS, 19.Dec.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U planu nova platforma za Kosovo i Metohiju

U planu je pisanje nove platforme za Kosovo i Metohiju, potvrđeno je RTS-u u Kabinetu predsednika Tomislava Nikolića. Predsednik bi platformu predložio Vladi.

Predsednik Tomislav Nikolić je juče najavio da će Vladi Srbije uskoro predložiti svoj konačan predlog za rešenje pitanja Kosova i Metohije.

U Vladi čekaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više detalja o novoj platformi. U međuvremenu je Vlada Srbije zaključila da je spremna za nastavak dijaloga Beograda i Prištine, koji bi, prema planu, trebalo da započne početkom februara u Briselu.

Sednici Vlade prisustvovao je i šef delegacije EU u Srbiji Majkl Davenport koji je visoko ocenio spremnost Srbije da implementira Briselski sporazum i doprinese normalizovanju stanja na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.