Tzv. Kosovo sve jače pred Hrvatsku!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tzv. Kosovo sve jače pred Hrvatsku!

Posle remija (1:1) u Turkuu protiv Finske na startu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji , tzv. Kosovo igraće naredni meč sa Hrvatskom u Albaniji, a za taj meč, selektor ove kvazi reprezentacije Albert Bunjaki dobiće dva pojačanja.

FIFA je dozvolila Adisu Nurkoviću, 30-godišnjem golmanu Travnika koji ima tri nastupa za nacionalni tim Bosne i Hercegovine. On je stekao pravo da igra za tzv. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kosovo zbog toga što je njegova supruga poreklom iz južne srpske pokrajine.

Osim Nurkovića, dozvoljeno je da za tzv. Kosova igra i vezista Herenvena Arber Zaneli, koji je nekada igrao za mlađe selekcije Švedske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.