Teško ranjen žandarm Stevan Sinđelić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško ranjen žandarm Stevan Sinđelić

Pripadnik Žandarmerije Stevan Sinđelić teško je ranjen rano jutros u reonu sela Orlovac u opštini Kuršumlija kada je više nepoznatih osoba albanske nacionalnosti iz vatrenog oružja pucalo na pripadnike Žandarmerije.

Napadnuti žandarmi su obezbeđivali mesto uviđaja na kome se juče dogodio oružani okršaj između pripadnika Žandarmerije i šumokradica sa Kosova, uhvaćenih na delu. U jučerašnjem okršaju ranjen je jedan Albanac.

Za jutrošnji oružani napad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na pripadnike Žandarmerije MUP sumnjiči osobe koje su juče bespravno sekle šumu, a koje su se jutros vratile na isto mesto "kako bi uzeli oružje, tehniku i predmete koje su za sobom ostavile nakon jučerašnjeg incidenta".

Teško ranjeni Stevan Sinđelić, koji je zadobio povrede opasne po život, prebačen je helikopterom na VMA radi daljeg medicinskog zbrinjavanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Umro ranjeni žandarm

Izvor: Beta, 28.Avg.2014

BEOGRAD, 28. avgusta 2014. (Beta) - Pripadnik Žandarmerije Stevan Sindjelić umro je u četvrtak od posledica ranjavanja u selu Orlovac, u opštini Kuršumlija, rečeno je u četvrtak agenciji Beta u MUP-u Srbije...Kako je ranije saopšteno iz MUP-a Srbije, žandarm je teško ranjen u četvrtak ujutro...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.