Tahiri: Nema uslovljavanja Srbije, dokument je iz 2014. godine

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Okt.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tahiri: Nema uslovljavanja Srbije, dokument je iz 2014. godine

PRIŠTINA - Priština nije uslovila Srbiju ni na koji način, a dokument o kojem se govori u Beogradu predat je Briselu još 2014. godine u okviru dogovora o temama o kojima će se razgovarati tokom pregovora Beograda i Prištine, rekla je za N1 kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri.

"Kosovo nikog ne uslovljava. Nikakav novi papir nismo predali Briselu" rekla je Tahiri koja tvrdi da se radi se o "manipulaciji Beograda".

Ona je objasnila da je o dokumentu >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << juče govorila pred parlamentom Kosova jer je prošlo previše vremena otkad je poslanike upoznala sa napretkom pregovora sa Beogradom.

Kako kaže, to je bila prilika i da im objasni šta su u startu tražili da se nađe na pregovaračkom stolu.

Vlada Srbije je danas održala hitnu sednicu zbog "skandaloznih zahteva" koje je postavila Priština.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.