Izvor: Blic, 15.Avg.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tahiri: Kosovo će uskoro dobiti telefonski prefiks 383

Vlada Kosova najavila da će danas u Briselu preduzeti sve korake kako bi Priština dobila telefonski pozivni broj za Kosovo, a ministarka Edita Tahiri očekuje da će to biti broj 383, piše prištinska Epoka.

Prema kosovskoj vladi, bilo je napretka u tom pravcu tokom poslednje runde razgovora, koji su održani 2. i 3. avgusta.

Tahiri rekla je pred odlazak u Brisel da je ona optimista, i da će sastanak dovesti do dogovora kojim će "vrlo brzo biti uveden telefonski prefiks 383 za Kosovo".

Dijalog se nastavlja danas u Briselu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tahiri: Kosovo će uskoro dobiti telefonski prefiks 383

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2016

PRIŠTINA - Vlada Kosova najavila je da će danas u Briselu preduzeti sve korake kako bi Priština dobila telefonski pozivni broj za Kosovo, a ministarka Edita Tahiri očekuje da će to biti broj 383, piše prištinska Epoka...Prema kosovskoj vladi, bilo je napredka u tom pravcu tokom posljednje runde...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.