Švajcarski reprezentativac slikao se sa teroristom sa Kosova

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarski reprezentativac slikao se sa teroristom sa Kosova

Švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri posetio je tokom leta rodno Kosovo te se slikao sa navijačima, a među njima je bio i jedan osumnjičeni terorista.

Britanski mediji, kojima je Šaćiri interesantan jer ga žele Stouk i Eveton, slikao se sa imamom Šefketom Krasnićijem, koji je optužen za vrbovanje džihadista.

Krasnići je bio jedan od 15 uhapšenih osoba u antiterorističkoj akciji na Kosovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prošle godine pod patronadom SAD-a. Suđeno mu je za regrutovanje terorista za rat u Siriji, ali je pušten na slobodu.

"Slika sa imamom Krasnićijem mi je donela mnogo nepotrebne buke. On me, kao i hiljade drugih, zamolio da se fotografišemo, bilo bi nekulturno da sam ga odbio. Nisam znao da je imam povezan sa terorizmom, ne mogu da proveravam svakog čoveka koji želi da se slika sa mnom. Mi Šaćiriji smo muslimani, ali smo daleko od ekstremizma", obratio se 23-godišnji Šaćiri javnosti preko Fejsbuka.

Šaćiri je karijeru počeo u švajcarskom Bazelu, 2012. je prešao u minhenski Bajern, koji ga je u januaru prodao Interu. Poslednjih dana se spekuliše da bi mogao da pređe u Stouk Siti ili Everton za oko 15 miliona evra.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Šaćiri se slikao sa osumnjičenim teroristom

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2015

Švajcarski fudbalski reprezentativac Đerdan Šaćiri posjetio je tokom ljeta rodno Kosovo te se slikao sa navijačima, a među njima je bio i jedan osumnjičeni terorista...Naime, britanski mediji, kojima je Šaćiri interesantan jer ga povezuju sa prelaskom u Stouk, slikao se sa imamom Šefketom Krasnićijem,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.