Srbin uhapšen na Kosovu: Rasturao drogu, pao u saobraćaju

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 06:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin uhapšen na Kosovu: Rasturao drogu, pao u saobraćaju

PRIŠTINA - Predrag V. (32) iz Kruševca uhapšen je na putu Mitrovica-Priština na osnovu poternice koju je za njim raspisala Srbija. Za Predragom V. tragalo se zbog izdržavanja trogodišnje zatvorske kazne, na koju je osuđen zbog trgovine narkoticima.

- Srbin je priveden u rutinskoj kontroli saobraćajne policije. Za njim je raspisana Interpolova poternica zbog trgovine drogom, oružja i drugih krivičnih dela. Srpska policija sumnja da je Predrag V. na čelu grupe koja se bavi švercom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << droge u Srbiju i u druge zemlje. Pre nekoliko godina iz Kruševca se s porodicom preselio u Mitrovicu, gde je, kako se pretpostavlja, nastavio da se bavi različitim kriminalnim poslovima - prenose kosovski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Predrag V. sedmično krijumčario oko 10 kilograma heroina u Srbiju, kao i da je imao zaštitu moćnih prijatelja, koji su mu čuvali leđa.

(E. K.)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.