Šifer objavio ratni dnevnik: Kosovski testament, istinom protiv laži

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šifer objavio ratni dnevnik: "Kosovski testament", istinom protiv laži

Neumornom borcu za istinu i pravdu, filozofu i humanisti Danijelu Šiferu Salvatoreu, 8. oktobra izašlo je iz štampe novo delo, ratni dnevnik "Kosovski testament".

Mada bez mandata UN, NATO sila je bombardovala Srbiju od 25. marta do 10. juna 1999. godine.

Protiv te strašne intervencije još jednom glas protesta diže Danijel Šifer, suprostavljajući se lažima i to kao svedok s lica mesta.

Uvek, kao i danas, bez ikakvog straha od ličnih posledica, Šifer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iznosi svoje impresije, prenosi razgovore sa svedocima te istorijske tragedije, objavljuje do sada neobelodanjenih 35 fotografija, dokumente prikupljane širom Srbije i Kosova, analizira režirane događaje, "kolateralnu štetu", medijsku satanizaciju i istoriju krojenu izmišljotinama i laganjem.

Poslednji rat u Evropi u 20. veku isprovocirao je u Šiferu revolt, a odlučio se za smelo delo koje će zasigurno odjeknuti kao melem na dušu svakog Srbina, ponajviše zbog iznesenih jakih argumentovanih činjenica.

Tokom tri dana boravka u Parizu, gde je 8. oktobra preuzeo svoju poslednju i, kako kaže, najvažniju knjigu, nazivajući je svojim testamentom, Šifer je odao nekoliko intervjua, svaki put provocirajući savest Francuza.

Na pitanje da li kasni sa ovom knjigom odgovrio je

- Ne, pravo je vreme, jer me tek sada, u poljuljanoj, nesigurnoj i uzavreloj Evropi mogu razumeti i više mi verovati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.