K. Mitrovica: Bačena bomba na kuću Srbina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K. Mitrovica: Bačena bomba na kuću Srbina

Ručna bomba bačena je prošle noći u dvorište kuće Srbina u Kosovskoj Mitrovici, javlja KoS Sev.

Kako je saopšteno iz kosovske policije u napadu nema povređenih.

Šta je motiv napada, za sada, nema zvanične potvrde, dok agencija Kosovapress navodi da je to dug od više desetina hiljada evra.

U izveštaju kosovkse policije se navodi da je pričinjena manja materijalna šteta na zidu kuće, da niko nije priveden i da je u toku istraga.

Pozivajući se na neimenovane izvore, Kosovapress prenosi da se napad dogodio u ulici Vojvode Putnika u Severnoj Mitrovici i navodi puno ime i prezime navodnog vlasnika kuće, ali i navodnog izvršioca.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KiM: Bačena bomba na kuću Srbina

Izvor: B92, 28.Maj.2017

Kosovska Mitrovica -- U Kosovskoj Mitrovici nepoznata osoba bacila je ručnu bombu na jednu kuću čiji je vlasnik Srbin...Povređenih nije bilo ali je pričinjena materijalna šteta na objektu...Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je mitrovičkom Radiju Kontakt plus da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.