Scordisci predstavili prvi spot za pesmu “Forever on the Road”

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jan.2017, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scordisci predstavili prvi spot za pesmu “Forever on the Road”

Beogradski irish-punk bend Scordisci predstavio je svoj prvi spot za drugu pesmu “Forever on the Road“.

Scordisci su ujedno i najavili prvi EP “Not Fitting for a Man” na kom će se pored autorskih numera naći i nekoliko obrada svetski poznatih hitova.

Prvi singl, “Birdie’s Song” objavljen je pre godinu dana.

Članovi benda su Strahinja Kosovac (gitara), Đorđe Marković (gitara), Đorđe Rosić (vokal i bendžo), Jovan Spasić >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << (harmonika), Oliver Mladenović (bubnjevi), Danko Novović (frula) i Milan Vulić (bas).


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Foxygen se vozaju kroz Los Anđeles u novom spotu

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jan.2017

Kalifornijski bend Foxygen predstavili su spot za pesmu “On Lankershim” koja će se naći na njihovom predstojećem studijskom izdanju...Video su zajedničkim snagama režirali članovi benda i Danny Lacy, a u njemu su prikazani Sam France i Jonathan Rado kako se vozaju kroz Los Anđeles i San Fernando...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.